Unreal Bowling

Een extra dimensie aan recreatief bowlen!

TL buizen maakten plaats voor Discobowlen, daarna kwam het LED bowlen. De laatste ontwikkeling is het interactief bowlen ofwel Unreal Bowling.

Naast vermaakt voor uw bestaande gasten zorgt het Unreal Bowlen er ook voor dat u nieuwe en terugkerende bezoekers aantrekt met als gevolg dat u uw omziet fors ziet stijgen.


Bewegende animaties op de banen met geluid

Het Unreal Bowling systeem projecteert geweldige animaties op de banen. In combinatie met het systeem wat de positie van de bowlingbal in de gaten houd is het resultaat verbluffend!

De baananimaties reageren dus op de bal! Hoe gaaf is dat!

Zo kan de baan veranderen in een piano. Je gooit de bal dan als het ware over de toetsen van de piano waarbij de toetsen ook echt ingedrukt worden (dit regelt de interactieve projectie) en je het bijbehorende piano geluid hoort.

Achtergronden en Animaties

Het systeem beschikt over diverse achtergronden en animaties. U kunt ook eigen content op de banen projecteren.

  • 30+ Achtergronden
  • 25+ Animaties
  • Thema's voor verjaardagen, jaargetijden enz.
  • Custom content (u kunt zelf uw eigen afbeeldingen selecteren)

Centrale bediening

Het systeem is volledig vanaf een centraal punt te bedienen. Vanuit het centrale systeem kunt u o.a. het volgende regelen:

  • In en uitschakelen van de apparatuur (beamers)
  • Selecteren van de achtergronden en animaties per baan
  • Maken van afspeellijsten voor de baananimaties
  • Uploaden van eigen content


Nieuwe features

We zijn continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van dit product. Zo hebben we onlangs nog een paar leuke features toegevoegd:

Controle met QR-code en APP
Het Unreal Bowling systeem heeft de mogelijkheid om een QR code op de baan te projecteren. Als men met behulp van een APP de QR-code scant dan is er de mogelijkheid om zelf de achtergronden en animaties voor de betreffende baan te kiezen.

Scoresysteem integratie
Het is mogelijk om het Unreal Bowling systeem te koppelen met het scoresysteem. Het systeem projecteert dan de naam van de speler welke aan de beurt is. Het systeem kan tevens nadat een strike of spare gegooid is de tekst 'strike' of 'spare' levensgroot op de baan projecteren.

Unreal Bowling Locaties

Op diverse bowling locaties verspreid over de wereld is het Unreal Bowling concept inmiddels toegepast.