Een Bowling Bouwen of Beginnen

Een bowling bouwen

Bent u van plan om een bowlingcentrum te beginnen of uw bestaande onderneming uit te breiden met bowlingbanen? Dan is BCE BOWLING de ideale partner om u hierin te adviseren, begeleiden en om uw plannen te verwezenlijken.

Als merkonafhankelijk leverancier en installateur kunnen wij u bedienen tegen de scherpste prijzen.


Belangrijk om goed geinformeerd te zijn

Voordat u een bowling gaat bouwen is het belangrijk dat u goed geinformeerd bent. Op deze wijze kunt u bepalen wat u wel, of juist niet wilt. Bij een bowling is er namelijk heel veel mogelijk. Eenmaal gebouwd is het niet meer makkelijk switchen.

Oplossingen voor elke wens en toepassing

Voordat u kunt gaan bouwen is het belangrijk dat u exact weet wat voor bowling u wilt hebben. Er zijn namelijk een legio aan verschillende mogelijkheden

Of het nu gaat om een bowling, mini-bowling of micro-bowling. Een bowling voor de sport of recreatie. Of ons nieuwe paradepaartje, de 'mobiele bowling'. Van een privé bowling tot een groot bowlingcentrum, BCE Bowling heeft voor elke wens een passende oplossing.

Toegespitst op uw budget

BCE Bowling is merkonafhankelijk en daardoor flexibel in het samenstellen van alle elementen welke samen een bowling vormen.

Van low-budget tot en met high-end, afhankelijk van uw budget maken we een passend voorstel .