BCE : Uw partner in bowling!

Onafhankelijk marktleider

Gestart in 1986 heeft B.C.E. zich ontwikkelt tot Europees marktleider rond alles wat met bowling te maken heeft. Als enige onafhankelijke leverancier in Europa beleveren en adviseren we bowlingondernemers over de volle breedte voor de scherpste prijzen.

Installatie, renovatie, reparatie

We installeren, onderhouden, renoveren en repareren, maar ondersteunen tevens investeerders en onder-nemers bijvoorbeeld ook bij het kiezen van een architect of aannemer en de ontwikkeling van een compleet businessplan, inclusief adviezen rond de bedrijfsvoering en exploitatie.

Kennis

Onze specialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring met alle aspecten van de bowlingwereld. Daardoor kunnen we u niet alleen op technisch gebied bijstaan, maar kunt u over de volle breedte een beroep doen op alle kennis en ervaring die we in huis hebben. Verder beschikken we over een uitgebreid relatie- en kennisnetwerk waarmee we een antwoord hebben op werkelijk alle vragen rond de aanbouw, modernisatie en/of exploitatie van uw centrum.

Kwaliteit

B.C.E. staat voor verantwoord ondernemen en kiest altijd voor ‘de groenste oplossing’. (Denk aan FSC gekeurd hout, LED lampen, low-energy LCD schermen, etc.) In die context kiezen we ook onze leveranciers met de grootste zorg omdat ze moeten kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen. Hetzelfde geldt voor ons renovatieplan waar we gebruikte apparatuur volledig ontmantelen en reviseren. Het eindresultaat is een machine die er als nieuw uit ziet, als nieuw functioneert en met dezelfde kwaliteitsgarantie als nieuw toch 30% goedkoper uitvalt. Bij ieder budget kunnen we zo een passend plan bieden en belast het hergebruik het milieu niet.

Assortiment

Alles onder één dak of ’one-stop-shop’, korter kunnen we B.C.E. niet typeren. Als het in welke vorm dan ook iets met bowling te maken heeft kunnen we letterlijk en figuurlijk aan al uw wensen voldoen. Met ons uitgebreide netwerk van partners en leveranciers zijn we bovendien niet gebonden aan één bepaald merk. Zo kunnen we, binnen een door u aangegeven budget, altijd precies aanbieden wat u vraagt en een optimale prijs-kwaliteit verhouding garanderen. Met onze brede voorraad aan nieuwe en gereviseerde producten kunnen we u bovendien de scherpste prijzen bieden.

Brochure: We'll Get Them Rollin
Brochure: Recreatie met Rendement