Service contracten voor Bowling

Een servicecontract

Een contract klink misschien wat zwaar beladen maar dat is het zeker niet bij BCE.

Waar het simpelweg op neerkomt is dat wij een afspraak met u maken dat wij een aantal maal per jaar uw bowling bezoeken om daar preventief onderhoud uit te voeren.

De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van het aantal banen, de belasting door het gebruik en het onderhoud dat eventueel door een eigen technische dienst uitgevoerd word.

Gemiddeld genomen bezoekt onze monteur 4x per jaar uw bowling voor het preventieve onderhoud. Deze frequentie kan uiteraard naar boven of naar beneden bijgesteld worden.

Storing... welke storing?!

BCE voert preventief onderhoud uit! Door preventief (actief) onderhoud uit te voeren reduceren we de kans dat uw bowling in storing valt nagenoeg toe nul! We gaan dus niet (reactief) zitten wachten op een storing om deze vervolgens op te lossen. U zit er tenslotte ook niet op te wachten dat u uw gasten moet teleurstellen omdat uw banen stilliggen.

Lagere tarieven

Indien u een servicecontract bij ons heeft krijgt u korting op onze uurtarieven en krijgt u tevens korting op parts en supplies.

Prioriteit bij een storing

Indien u een servicecontract bij ons heeft en u heeft onverwacht last van een storing dan behandelen wij deze storing altijd met de hoogste prioriteit!

Servicecontracten voor oliemachines

Wij hebben ook serviceconracten voor oliemachines. Een monteur voert hierbij 2x per jaar onderhoud uit aan uw oliemachine waarbij elke keer een kleine beurt gevolgd word door een grote beurt. Deze wijze van onderhoud zorgt ervoor dat uw oliemachine steeds in topconditie is en blijft!