LED verlichting voor Bowling

LED Experience

Disco Bowlen is inmiddels al weer wat jaartjes verleden tijd. Tegenwoordig worden de banen voorzien van energiezuinige LED verlichting welke voor een speciale sfeer en extra beleving zorgen!

Voordelen van LED verlichting:
  • Energiezuinig
  • Duurzaam (lange levensduur)
  • Kan alle kleuren inclusief BLACKLIGHT weergeven
  • Makkelijk te bedienen

DMX licht sturing

Wij gebruiken voor het aansturen van de LED verlichting een lichtcontroller welke gebruik maakt van het wereldwijd gebruikte DMX protocol. De lichtprogramma's kunt u bijvoorbeeld inschakelen of veranderen via een touch screen aan de muur of u kunt ze bedienen via de Front-Desk PC van uw bowling systeem.

Lichtprogramma's

Bij de systemen die wij leveren krijgt u kant en klare lichtprogramma's voor uw bowling. U hoeft dus zelf niets te programmeren.

Afhankelijk van uw wensen of de doelgroepen die u heeft kunt u op elk moment gewenste licht programma kiezen. Van een complete 'discotheek' tot rustige kleurovergangen en zelfs blacklight bowling. Alles is met '1 druk op de knop' mogelijk!

Gewoon WIT!

De LED verlichting kan ook op wit! Superhandig voor onderhoud op tijdens het schoonmaken van de banen. Ook ideaal voor de sportbowlers die niet zitten te wachten op allerlei kleuren en lichteffecten. Dit is zelfs per baan te selecteren.

Pindeck verlichting

Ook bij de Pindeck verlichting, welke voor de verlichting van de pins zorgt, maken we gebruik van LED verlichting. Dit onderdeel van het LED concept geeft een geweldig resultaat.

Strike-Effect

Als optie bovenop het LED concept bieden we ook een 'strike-effect'aan. Zodra uw gasten een strike gooien dan kan er op de betreffende baan een speciaal licht effect op de baan getoond worden. Bij een strike gaat de volledige baan dan bijvoorbeeld fel knipperen.

Approach en zitgedeelte

Het lichtsysteem kan meerdere zones aansturen. Zo kunt u bijvoorbeeld de approach (aanloopgedeelte) of het zitgedeelte ook van verlichting voorzien welke met dezelfde lichtcontroller bestuurd kunnen worden. De banen, approach en het zitgedeelte fungeren dan als apparte zones welke los van elkaar totaal ander licht kunnen weergeven.