Score Systemen voor Bowling

Marktleider in de bowling branche

De scoresystemen van Steltronic zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de bowlingwereld. Sinds de oprichting in 1980 heeft Steltronic zich ontwikkeld tot het marktleider op het gebied van scoresystemen voor bowling en kegel.

Universeel

De scoresystemen zijn universeel en werken daardoor samen met elk merk en type bowlingmachine. Hierdoor bent u dus niet gebonden aan de vaak zeer prijzige scoringsystemen van de machinefabricanten.

Stand-Alone of een Front Desk PC

Het stand-alone systeem werkt met invoer consoles. Nadat u de bowling vrijgegeven heeft voeren uw gasten via de console de namen in waarna ze kunnen gaan bowlen.

Het systeem met Front Desk PC heeft meer mogelijkheden. Zo kunt u vanaf deze PC welke veelal bij de balie staat de bowling volledig besturen.

Vanaf de PC kunt u de banen openen en sluiten, de namen van de spelers invoeren, spelers toevoegen, groepen spelers verplaatsen naar een andere baan, scores afdrukken en nog veeeeeel meer!

Meer informatie

Indien u meer informatie wilt over de mogelijkheden van de scoresystemen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Indien u de scoresystemen live in actie wilt zien dan kunnen we natuurlijk ook een afspraak maken met een van onze relaties bij u in de buurt.