Mobiele Bowling

De mobiele bowlingbaan

Uniek in de bowlingwereld is onze mobiele bowlingbaan. De door BCE ontwikkelde en op meerdere punten gepatenteerde mobiele bowling heeft dezelfde look-and-feel als die van een conventionele bowlingbaan!

Waarom Mobiele Bowling

Er zijn meerdere redenen waarom BCE de mobiele bowling ontwikkeld heeft:

  • Hij is niet nagelvast (waardoor financieren makkelijker is)
  • De banen kunnen gedemonteerd worden waardoor de ruimte ook voor andere activiteiten gebruikt kan worden
  • Hij is inzetbaar als ‘pop-up’ bowling voor tijdelijke gelegenheden zoals evenementen
  • Hij is (door de aluminium constructie) ook buiten inzetbaar

Verschil met een ‘normale’ bowling

Op het eerste gezicht is er geen verschil tussen een normale bowling en een Mobiele Bowling. Dit is ook het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van de Mobiele Bowling. Uw gasten hebben exact dezelfde beleving als bij een normale bowlingbaan.

Waar zitten dan de verschillen? Die zijn er eigenlijk niet....

Onderbouw

Het grootste verschil zit hem in de onderbouw (het gedeelte wat de banen draagt). Bij een conventionele bowling is de onderbouw van hout wat volledig vast aan de ondergrond bevestigd is en wat een permanente, niet verplaatsbare constructie vorm waarop al het overige bevestigd is. Bij de Mobiele Bowling bestaat de onderbouw uit modulaire aluminium units.

Modulaire Units van aluminium

De mobiele bowling is opgebouwd uit duurzame modulaire units welke van aluminium gemaakt zijn. De units worden aan elkaar ‘geklikt’ en vormen zo de bowlingbaan. De units hebben beperkte afmetingen en tevens een beperkt gewicht waardoor ze gemakkelijk te transporteren, plaatsen en op te slaan zijn. De units zijn tevens stapelbaar wat ruimte bespaart.